Двойни сладки с мармалад

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Сладки
Двойни сладки с мармалад
Двойни сладки с мармалад
admin
Добавена от: admin
18116
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

за 1 доза:
310 г брашно
80 г пудра захар
200 г масло
2 жълтъка
40 г мармалад

Маслото и захарта се разбиват на пухкав крем, към който ри непрекъснато разбиване се прибавят един по един жълтъците, а след това - брашното.
Омесва се тесто и се разточва на кора с дебелина 2-3 мм.
От кората с ракиена чаша се изрязват кръгчета, които се пекат в умерено загрята фурна (180- 200 °С) върху ненамазана тава до светлорозово оцветяване.
След изстиването им половината от кръгчетата се намазват с мармалад и се слепват с останалите ненамазани кръгчета.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft