Парени сладки с мармалад и орехи
    
    
     
                
            
                25 Ноември 2015
            
            
            12896
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Замесваме тесто от олиото, бирата, гриса, ваниловата захар и брашното, смесено с бакпулвера. От тестото вземаме по малко в шепата и оформяме топки, които пълним с орехче или мармалад. Подреждаме ги върху намазана с малко олио тава. Печем на 200 градуса половин час.
За сиропа:
Захарта се залива с водата и се поставя да се вари 5 минути, а след това се сваля от огъня и със сиропа се заливат студените сладки. След като хубаво попият сиропа, се овалват обилно в кокос или счукани орехи.
Вкусни, красиви и подходящи по време на пости!
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








