Черен бъз свойства и рецепти за сироп

вход през zajenata.bg
500083

Домашен сироп от бъз

Гроски плод - бъз

Захар

Начин на приготвяне

Плодовете и захарта се смесват 1:1.
В чист буркан се нареждат слой плодове, слой захар.
Щом захарта се овлажни добре, се разбъркват.

След седмица се прецежда в чисти бутилки.
Може да се подслаждат билковите чайове или да се разреждат с минерална вода.

1 2 3 4 5 6
7
8 9 10
Още от "Здравни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft