Домашни бонбони Карамел Му
    
    
     
                
            
                21 Март 2014
            
            
            48506
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Сметаната се сварява със захарта и ванилията на слаб огън, докато се получи светъл карамел.
Добавят се кафето и пудрата захар. Вари се още няколко минути.
В малка правоъгълна тавичка, намазана с масло, се излива карамелената смес. Заглажда се с лъжица.
Докато сместа е още топла, се оформят бонбоните. Можете да се нареже на кубчета или да се оформят с ръце във формата по желание.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








