Дробчета с меден сос
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            19194
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	пилешки дробчета - 1 кг. 
	бекон - 200 гр. 
	гъби - печурки 300 гр.
	сметана - течна 500 мл. 
	олио - 1 с.л. 
	мед - 1 с.л. 
	соев сос - 1 с.л. 
	сол
	черен пипер
	Дробчетата се запържват за 2–3 минути в сгорещеното олио, може предварително да оваляте в брашно. Отделят се в чиния. 
	
	В същия тиган се запържва бекона ( може и без него, но придава аромат на ястието) добавят се нарязаните на филийки гъби. Запържваме 2-3 мин и добавяме меда и соевия сос. Изливаме сметаната и бъркаме около минута-две. 
	
	Добавяме дробчетата, оставяме леко да кипне соса и изключваме. 
	
	Овкусяваме на сол и пипер. 
	
	Оставяме поне 10-15 мин да си поемат ароматите. Може да поръсите с магданоз.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








