Друсани картофи

вход през zajenata.bg
Друсани картофи
admin
Добавена от: admin
22551
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

600 г пресни картофи
50 мл олио
1 с л краве масло
ситно нарязан копър
зелен лук
морска сол

Картофите се измиват с четка и се подсушават с кухненско руло. В тенджера (тиган) с тефлоново покритие се загрява олиото. Прибавят се картофите и се похлупват плътно с капак. Запържват се на среден огън (при мен 2 степен), като се раздрусват често, за да могат картофите да се зачервят от всички страни. След 20 минути се проверяват, дали са омекнали. Ако са готови се прибавя на вкус ситно нарязан копър, пресован чесън и морска сол и 1 с л краве масло. Похлупва се и се раздрусва няколко пъти в продължение на 2-3 минути на слаб огън. Сервира се веднага.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft