Е няма по-лесна рецепта: Обяд, който се готви сам
    
    
     
                
            
                19 Януари 2016
            
            
            77967
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Ако сте съвременна домакиня, тази ситуация сигурно ви е позната: чакат ви няколко гладни гърла, а не разполагате с време и помощници, за да сготвите както трябва. Ние ви предлагаме едно лесно и вкусно решение: 
Поставете тавата за печене на котлона, включен на слаб огън. Сложете вътре малко олио и поставете вътре нарязаните зеленчуци в следния ред: първо лука, след това - моркова, после зелето и картофите. Нарежете бекона на парчета и добавете и него, след което разбъркайте и добавете ориза и доматеното пюре. Овкусете по желание и добавете вряща вода, колкото да залее зеленчуците. Сложете тавата във фурна на 180 градуса и я забравете в следващите час и половина. 
И обядът е готов!
 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








