Експресна баница с домашна юфка
    
    
     
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            178575
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	200 г домашна юфка
	3-4 бр. яйца
	1/2 ч.ч. кисело мляко
	200 г сирене
	1 ч.л. сода бикарбонат
	500 мл газирана вода
	60 г масло
В намазана с мазнина тава се слага юфката. В отделен съд се разбиват яйцата, киселото мляко - с разтворена в него 1 ч.л. сода бикарбонат, натрошеното сирене, газираната вода и разтопеното масло. С получената смес се залива юфката и се разбърква добре. Пече се в умерена фурна до порозовяване. Може по желание да се наръси с мак или сусам.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








