Желирана ягодова наслада
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            6158
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Накиснете желатина в студено бяло вино. Изцедете сок от ягодите, а останалото заделете настрани.
Сокът от ягодите загрейте на котлон. Разбъркайте жълтъците със захарта.
В горещия сок се изсипва желатинът и се разбърква до пълното му разтваряне. Изсипете сока и желатина към жълтъците и отново разбъркайте добре.
Разбийте белтъците на пяна, след което разбийте отделно и сметаната.
Най-накрая се смесват всички съставки. В чаши сложете по малко от изцедените ягоди, а отгоре и самия крем. Украсете и поднесете охладен.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








