Задушена риба със зеленчуци
    
    
     
                
            
                 4 Декември 2013
            
            
            12207
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Рибата се почиства и измива добре. След това се нарязва на по-едри парчета. Порциите риба се подсушават с хартиени салфетки, овалват се в брашно, след което леко се запечатват в малко загрято олио от двете страни. Зеленчуците се обелват и нарязват на парченца (гъбите може да оставите цели или да разполовите). Олиото се сгорещява в тенджера под налягане и в него се запържват зеленчуците. Щом сменят цвета си, върху тях се подрежда рибата, всичко се поръсва с накълцан магданоз и черен пипер. Добавя се 1/2 ч.ч. вода и тенджерата се затваря. Вари се на бавен огън 10 мин след завъртането на вентила.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








