Пилешки хапки рецепти

вход през zajenata.bg
347438

Задушени пилешки хапки

пилешко месо - 800 гр.
гъби - мариновани 400 гр.
соев сос - 100 гр.
олио - 200 мл.
бульон - 400 мл.
брашно
сол
Взема се обезкостено пилешко месо от бутчета и се нарязва на хапки, които се овалват в брашно. Запържват се в сгорещено олио до придобиване на златист цвят.

Добавят се целите гъби бульонът и се разбърква. Прибавя се соевия сос, задушава се до сгъстяване. 

1 2 3 4 5 6 7
8
Ястия с пилешко
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft