Задушени ребърца с лук

вход през zajenata.bg
Задушени ребърца с лук
admin
Добавена от: admin
43145
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

В по-дълбок тиган с капак се запържват ребрата до златисто. Добавя се едро нарязаният лук и се задушва до омекване. Добавят се морковите, подправките, доматеното пюре и малко вода. Посолява се и ястието ври на тих огън под капак, до омекване на месото. Може да се долее малко вода , ако изври.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft