Заешко яхния с розмарин

вход през zajenata.bg
Заешко яхния с розмарин
admin
Добавена от: admin
10417
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Нарежете заека на парчета, които после запържете в тенджерка с малко зехтин. След това ги извадете и на тяхно място поставете ситно нарязан лук, чесън и червени чушки. Зеленчуците се задушават няколко минутки, докато омекнат, след което се заливат с доматите.
Овкусява се със сол, пипер и дафинов лист и месото се връща в тенджерата. Котлонът се намалява и се задушава под капак за 45 минути – 1 час. При необходимост се добавя вода. Накрая капакът се маха, огънят се усилва, така че излишната течност да се изпари и се сервира, поръсено с розмарин.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft