19 Март 2013
                
                166572
            
                                                                        Зелка с кайма и зеленчуци
                                                                                                
                            Запечено мляно месо
                                                                                                Пай с кайма и бутер тесто
                                                                                                Ориз с кайма рецепта
                                                                                                Сарми с кайма рецепта
                                                                                                Мусака рецепта 
                                                                                                Кюфтета с праз рецепта
                                                                                                Яхния с кюфтета
                                                            
                Запечено мляно месо
Продукти: телешко смляно месо 300 г, свинско смляно месо 200 г, гъби печурки 300 г, прясно мляко 200 мл (1 чаена чаша),яйца 2 бр., картофи 150 г (3 бр.), растително масло 100 мл (1/2 чаена чаша), сол и черен пипер.
В подсолена вода се сваряват поотделно гъбите и картофите. След това гъбите се нарязват на ивички, а картофите се стриват с вилица. Към тях се прибавят смляното месо, яйцата, млякото, сол и черен пипер. Ссместа се омесва добре и се разстила в намазана с масло тавичка, поръсва се с мазнина и се пече в умерена фурна.
Поднася се с гарнитура от пържени картофи.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            







