Зелен фасул яхния

вход през zajenata.bg
Зелен фасул яхния
admin
Добавена от: admin
9021
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

лук – 2 глави
чесън – 6 скилидки
зехтин – 4 с. л. 
канела
черен пипер – 1/ 2 ч. л. 
мента – изсушена
домати – 4 бр. 
лимонов сок – 2 с. л. 
зелен фасул – 600 гр. 
бульон – телешки 150 - 200 мл. 

В тиган се сгорещяват зехтина и в него се запържва ситно нарязания лук. Като поомекне, се добавят счуканите скилидки чесън. След 3 мин. , се поръсва със щипка канела, черен пипер и изсушена мента. Добавят се доматите, нарязани на кубчета, сол, 2 с. л. пресен лимонов сок и полусварения зелен фасул. Всичко се залива с телешки бульон. 

След като кипне, ястието се оставя да се задушава под капак на тих огън до готовност. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft