Яхния от зелен фасул със сметана
    
    
     
                
            
                22 Октомври 2012
            
            
            33720
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	1 кг зелен фасул
	1 глава лук или 2 стръка пресен лук
	50 мл олио 
	1 с.л. брашно
	1 ч.л. сол 
	1 ч.л. червен пипер
	магданоз 
	1 глава чесън 
	сметана 
Фасулът се почиства, нарязва се на парчета, залива се с вода, колкото да го покрие и се слага да ври. След 10 минути се добавя нарязаният лук, олиото и солта. Вари се още 20 минути. Добавя се почистения и ситно нарязан чесън. Брашното и червеният пипер се разтварят в малко вода и внимателно се прибавят, като се бърка непрекъснато. На края се добавя нарязаният магданоз и се държи на котлона още 2 минути. При поднасяне се добавя сметана.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








