патладжани - 1 брой
	лук - 1 глава кромид + 1/2 глава червен кромид
	чесън - 3 скилидки
	джинджифил - 1 с.л. настърган корен
	моркови - 1 брой
	чушки - 2 червени
	домати - 2 зрели и твърди
	кашу - 1-2 шепи
	нишесте - 1 с.л. царевично
	соев сос - 4 с.л. светъл + 4 с.л. тъмен
	олио
	чили - на вкус 
Нарежете лука на полумесеци и скълцайте чесъна. Всички останали зеленчуци нарежете на продълговати парчета. Доматите почистете от сърцевината със семето и използвайте само твърдата част.
Загрейте 100 мл олио в голям тиган и запържете за секунди настъргания джинджифил. Добавете чесъна и лука и бъркайте, докато леко се запържат. Прибавете морковите и бъркайте, докато леко омекнат.
Сипете чушките и доматите, кашуто и разбъркайте леко. Похлупете и задушавайте за 3 минути. Прибавете нишестето и соевия сос и чилито. По желание овкусете с черен пипер. Разбъркайте енергично и щом леко се сгъсти, отнемете от котлона.

                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








