Израелски бонбони от фурми
    
    
     
                
            
                21 Март 2013
            
            
            15736
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	25 едри тъмни фурми
	25 половинки орех
	225 гр. шоколадов чипс
	2 с.л. прясно мляко
	1 чаша (или повече) неподсладени кокосови стърготини
	Извадете костилките на фурмите и ги заменете с половинките орех. Сложете ги върху покрита с хартия за печене тавичка.
	На водна баня на слаб огън разтопете шоколадовия чипс. Разбъркайте вътре 2 с.л. прясно мляко, докато се поеме напълно от шоколада. Сместа трябва да е много гладка. Махнете от огъня и като работите бързо, потопете всяка фурма в шоколада с лъжичка. Оваляйте я добре, за да се покрие от всички страни и извадете с лъжичката. Оваляйте готовите бонбони в кокоса и сложете върху хартията, за да изсъхнат. Покрийте с фолио и оставете в хладилника, докато шоколадът стегне.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








