Шоколадови бонбони с фурми
    
    
     
                
            
                22 Януари 2013
            
            
            21175
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	фурми
	орехови ядки
	шоколадов чипс (натрошен шоколад)
	портокалова кора
	сол
	зехтин
Разтопете шоколада в микровълновата фурна или на водна баня. Направете разрез отстрани на всяка фурма и отстранете костилката. Задушете ореховите ядки в малко зехтин, сол и портокалова кора. След това счукайте 1/4 от ядките. Напълнете фурмите с целите ядки, като притискате, за да затворите отвора. Потопете половината на всяка фурма в разтопения шоколад. Поръсете малко от фино счуканите ядки върху фурмите. Поставете ги върху пергаментова хартия или алуминиево фолио. Оставете готовите бонбони във фризера за 5 минути, или докато шоколадът се стегне.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








