Икономична млечна баница с хляб
    
    
     
                
            
                19 Август 2012
            
            
            34383
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	Маслото се разтопява в подходяща тава.
	Филиите се разрязват напречно на две, нареждат се в тавата и се заливат с горещото прясно мляко. След 3-4 мин. се обръщат. Яйцата се разбиват в дълбок съд, прибавят се 1 ч.ч. топло прясно мляко, захарта, ванилията и и се разбърква добре. Филиите се обръщат отново и се заливат със сместа. Пекат се около 10 мин. отдолу и 5 мин. отгоре и отдолу в предварително загрята фурна, като малко преди края на печенето се наръсват със сушените плодове. Баницата се поднася топла, по желание - полята със сладък сос или сироп. 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








