Италианска фритата с тиквички

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Вегетариански
Италианска фритата с тиквички
Италианска фритата с тиквички
admin
Добавена от: admin
40186
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

3 тиквички
1 малка глава кромид лук
2 – 3 скилидки чесън
2 с. л. олио
щипка риган
1/2 ч. л. босилек
6 яйца
черен пипер на вкус
100 гр. кашкавал

Лукът и чесънът се нарязват на ситно. Тиквичките – на тънки кръгчета. В тиган се налива олиото и се запържват лука и чесъна, след което се добавят тиквичките. Налива се 2-3 с.л. вода и зеленчуците се задушават около 5 мин. Яйцата се разбиват с черен пипер на вкус, нарязания на ситно босилек и ригана. Тиквичките и разбитите яйца се смесват и се изсипват в тавичка, пече се около 20 минути на 200 градуса. Фритата се посипва с настъргания кашкавал и се връща във фурната, за да се запече.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft