7 Август 2012
                
                240815
            
                                                                        Какво представлява руколата
                                                                                                Какво съдържа руколата
                                                                                                Хранителни стойности в 100 г рукола
                                                                                                Какви са качествата на руколата
                                                                                                
                            Как да запазим руколата
                                                                                                Как да ядем рукола
                                                            
                Как да запазим руколата
Първото важно условие при избор на рукола или друг листен зеленчук е листата да са свежи и чупливи, а не повяхнали. Съхранява се в хладилник и трябва да се изважда непосредствено преди консумация. Не е добре да се реже с метален нож, защото съдържащият се витамин С води до окисляване и промяна на вкуса. Увехналите листа могат да се освежават в съд с ледена вода.
Още от "Съвети за дома"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                            







