7 Август 2012
                
                240815
            
                                                                        Какво представлява руколата
                                                                                                Какво съдържа руколата
                                                                                                Хранителни стойности в 100 г рукола
                                                                                                Какви са качествата на руколата
                                                                                                Как да запазим руколата
                                                                                                
                            Как да ядем рукола
                                                            
                Как да ядем рукола
	Прясна, едро накъсана и овкусена със зехтин, балсамов оцет и тънки лентички пармезан. Внася неповторим аромат и вкус към всяка салата. Чудесно се комбинира с каперси, пиньоли, кедрови ядки и шам-фъстък. Чудесна добавка към пици и паста.
	Единственият недостатък на руколата е сравнително високата цена, тъй като у нас най-често е внос от Холандия или други европейски страни. Лесно може да я отглеждате вкъщи – на балкона или в градината.  
Още от "Съвети за дома"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                            







