Как да си направим сами хрупкави кисели краставички

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Зимнина
Как да си направим сами хрупкави кисели краставички
Как да си направим сами хрупкави кисели краставички
admin
Добавена от: admin
68666
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

2 кг по-дребни корнишони
2 л вода
1 л оцет
2 глави лук
Копър
30 гр. захар
сол
черен пипер на зърна

Измийте и подсушете краставичките, след което с вилица ги надупчете на няколко места.

Подредете ги в буркани и добавете нарязания лук, няколко клонки копър и малко черен пипер на зърна.

В тенджера смесете водата, оцета, захарта и солта и оставете течността да заври.

Залейте краставичките с тази течност, затворете с капаците и ги оставете да престоят около 30 минути на 90 градуса.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft