Свинско с кисели краставички и сметана
    
    
     
                
            
                18 Август 2012
            
            
            67213
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	1 кг свинско месо
	1-2 глави лук
	2-3 домата
	3-4 кисели краставички
	500 г заквасена сметана
	олио или мас
	къри
	черен пипер
Задушете нарязаното на парчета месо в няколко лъжици мазнина, след което го извадете. Запържете леко нарязания на филийки лук в същата мазнина. След това добавете доматите и краставичките, нарязани на ситно. Налейте малко вода и ги оставете да врят. Върнете месото и прибавете сметаната, черния пипер, кърито, малко мазнина и сол на вкус. Оставете ястието да ври на умерен огън до готовност.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








