Как да си направите крема- сирене точно за 5 минутки
    
    
     
                
            
                24 Октомври 2017
            
            
            37831
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    Продукти:
95 грама краве масло
300 грама извара
200 гр. заквасена сметана
Начин на приготвяне:
Изваждам кравето масло от хладилника час преди да направя крема сиренето. В дълбока купа изсипвам маслото, изварата и заквасената сметана.
Пасирам с пасатор за около 2-3 минути докато се получи кремообразна, гладка смес. Изсипвам сместа в подходяща кутия и прибирам в хладилника за минимум 1 час.
Времето за приготвяне е около 5 минути.
АКо сиренето стана малко по-рядко, вие можете да увеличите количеството на изварата или да намалите заквасената сметана, но трябва да знаете, че след като приберете в хладилника, ще се стегне допълнително.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








