Как да си направите перфектният шоколадов крем за торта
    
    
     
                
            
                31 Октомври 2017
            
            
            44693
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    Необходими продукти
белтъка - 2 бр.
пресята пудра захар - 125 гр.
краве масло - 125 гр.
ванилия - 2 праха
шоколад - 75 гр.
Разбийте яйцата на твърд сняг и постепенно добавете захарта. В отделен съд разбийте маслото до получаването на мек крем. След това добавете разбитите белтъци, заедно с ванилията.
Към разбитите на твърд сняг белтъци се добавят 75 г разтопен и след това леко охладен обикновен шоколад. Ако сместа се пресече, загрейте съда и продължете да разбивате. Това количество е достатъчно за пълнеж и глазура на една торта с диаметър 20 сантиметра.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








