8 Ноември 2012
                
                408300
            
                                                                        
                            Как изглежда кардамонът
                                                                                                Произход на кардамона
                                                                                                Каква е цената на кардамона
                                                                                                Къде се отглежда кардамонът
                                                                                                Колко кардамон да слагаме в ястията
                                                                                                Как използват кардамонът в Индия
                                                                                                Кардамонът като лекарство
                                                                                                Какво премахва кардамонът според Аюрведа
                                                            
                Как изглежда кардамонът
Кардамонът е многогодишно растение, което достига височина между 1.80 и 3.60 метра. То образува зелени семенни шушулки, които се изсушават, а семената се използват в кулинарията цели или смлени. Цветът на семената варира от от зелено-кафеникави, стигащи чак до черно и до изкуствени бели семенца. Счита се, че най-качествен и скъп е зеленият кардамон, а кафявият се определя за по-некачествен. Белите зрънца на кардамона се тачат като най-естетични. Те се получават, след като се избели черен кардамон.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                            







