8 Ноември 2012
                
                408300
            
                                                                        Как изглежда кардамонът
                                                                                                Произход на кардамона
                                                                                                Каква е цената на кардамона
                                                                                                Къде се отглежда кардамонът
                                                                                                
                            Колко кардамон да слагаме в ястията
                                                                                                Как използват кардамонът в Индия
                                                                                                Кардамонът като лекарство
                                                                                                Какво премахва кардамонът според Аюрведа
                                                            
                Колко кардамон да слагаме в ястията
Заради силния си вкус и аромат кардамонът трябва да се прилага в малки количества. В Скандинавската кухня е любим при приготвянето на печени ястия. В арабските страни се използва за подправяне както на местни сладки като ориенталската халва, така и на солени ястия от ориз и месо, известни като пилаф.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                            







