22 Декември 2012
                
                160624
            Ракия може да бъде направена от най-различни плодове, зеленчуци, зърнени култури и голяма част от хората си я произвеждат у дома. Добре позната е у нас, не само в чистия си вариант, а също и като греяна.
	Да се направи греяна ракия  се иска известен опит. Защото мнозина начинаещи често се излагат - ту не уцелват пропорцията ракия-подсладител (захар или мед), ту сгрешават температурата или времето, ту не са намерили подходящия съд. Грешки има всякакви.
	Градусът може да падне и ако допуснете  ракията  да ври. Затова нека видим някои основни правила, достъпни за всеки, който иска да зарадва гостите си с този нашенски специалитет.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                            
                         
                             
                             
                             
                             
                             
                            







