Как се прави рибена чорба
    
    
     
                
            
                17 Март 2015
            
            
            39070
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Лукът се нарязва на ситно, а морковите се настъргват на дребната страна на рендето. 
Слагат се да се пържат. След като омекнат, се добавя кетчупът и се разбърква. Налива се вода (около 0,5 л) и се слага и грахът. Рибата се нарязва на парчета и се добавя в тенджерата (може предварително леко да я сварите). Посолява се на вкус, добавят се останалите подправки и се оставя да заври (без капак). Ври, докато изври излишната вода.
 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








