Съвети и трикове при украса на сладкиши и торти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Как се прави шоколадова паяжина
362189

Как се прави шоколадова паяжина

Полейте повърхността на тортата с 200 г разтопен тъмен шоколад, смесен с 2 с.л. олио. Разтопете отделно 25 г бял шоколад и напълнете с него здрава полиетиленова торбичка, отрежете едното ъгълче и върху още течната тъмна глазура оформете спирала, започваща от средата на тортата към стените и. Така ще се получи ефектна шоколадова паяжина.

1 2 3 4 5 6 7
8
9 10
Сладкиши и торти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft