Каква находка, а не рецепта! Тази японска техника на готвене вече е завладяла света. Приготвям я всеки уикенд.

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Каква находка, а не рецепта! Тази японска техника на готвене вече е завладяла света. Приготвям я всеки уикенд.
Каква находка, а не рецепта! Тази японска техника на готвене вече е завладяла света. Приготвям я...
146
Каква находка, а не рецепта! Тази японска техника на готвене вече е завладяла света. Приготвям я всеки уикенд.
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Чудесен начин за приготвяне на ябълков пай в отделни тави. Тази рецепта е особено удобна, когато имате неочаквани гости, тъй като отнема много малко време за приготвяне и се пече във фурна.


Съставки:

  • 2 яйца,
  • щипка сол,
  • 100 г захар,
  • 100 г масло,
  • 100 г кисело мляко,
  • 200 г брашно,
  • 10 г бакпулвер,
  • 2 ябълки

Първо, разбийте яйцата в купа, добавете захарта и малко сол и разбъркайте с ръчен миксер.

След това добавете кефир и малко разтопено масло.

След това добавете брашното и бакпулвера към сместа, за да се образува гъсто тесто.

Изсипете тестото в чашките, като ги напълните наполовина.

Поставете нарязаните ябълки върху тестото.

Печете във фурната на 180° за 35-40 минути.

Преди сервиране поръсете пайовете с пудра захар.

Добър апетит и успех с печенето!

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft