Хапвайте повече праз през зимата

вход през zajenata.bg
35033

Какво съдържа празът

Белтъчини
Захари- ниско съдържание- препоръчителен за диабетици
Минерални соли
Етерични масла
Микроелементи- магнезий, желязо, мед, калций, много високо съдържание на калий и много ниско съдържание на натрий- перфектната комбинация
Фолиева киселина- препоръчителен за бременни
Витамини- B1, B2, B3, B6, C и E
Фитонциди- с особено силно антибактериално и дезинфекциращо действие
18 аминокиселини, сред които най-важна Цистеинът- укрепващ имунната система, предотвратяващ чернодробни и сърдечни увреждания, използващ се като профилактично средство срещу косопад, астма, дори рак. Цистеинът забавя действието на свободните радикали, разрушаващи мозъчната тъкан. От тук идва и полезността му при хора, страдащи от Паркинсон.
Много малко калории- подходящ при затлъстяване

А сега погледнете как действат тези съставки или десетте причини да похапваме праз:

1
2 3 4 5 6 7 8
Здравни съвети
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft