Карпачо със спанак и пармезан

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Карпачо със спанак и пармезан
Карпачо със спанак и пармезан
admin
Добавена от: admin
2757
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

200 г телешко бонфиле
1 с. л. дижонска горчица
50 мл зехтин Екстра върджън
1 лимон
40 г сирене Пармезан
листа пресен спанак за украса
сол и пипер меланж на вкус 

Телешкото бонфиле се нарязва на тънки ленти.
Подреждат се върху фолио, като се застъпват, и се мажат с горчица.
Отново се поставят ленти месо и се маже с горчица.
С помощта на фолиото се завива като бонбон, двата края се завързват и се оставя във фризера да замръзне.
След това с помощта на машина или на остър нож се реже на много тънки слайсове.
На дъното на чинии за сервиране се покапва зехтин и лимонов сок и сместа се овкусява със сол и пипер меланж на вкус.
Отгоре се поставят тънките ленти месо и се настъргва малко от кората на лимона.
Отново се поръсва със зехтин и лимонов сок и с помощта на белачка се правят люспи от сиренето „Пармезан“. 
Украсява се с листа пресен спанак и се сервира. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft