Картофена яхния в микровълнова фурна
    
    
     
                
            
                 8 Май 2012
            
            
            24089
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Лукът и чесънът се нарязват наситно. Поставят се в йенска тенджера (или друг съд за микровълнова фурна).Налива се олио и съдът се поставя във фурната за 2 минути на максимална мощност. Картофите се обелват, нарязват се на кубчета и се прибавят към омекналите лук и чесън. Разбърква се и тенджерата се връща обратно във фурната. След 10-12 минути се прибавят подправките и предварително пасираните (или нарязани на ситно) домати. Пече се 10 минути, след което фурната се изключва, яхнията се оставя в нея още 5 минути и се сервира.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








