Какво да сготвим набързо с кайма

вход през zajenata.bg
442338

Картофена яхния с кайма

500 г кайма
сол, кимион, черен пипер, червен пипер
500 г картофи
2 връзки зелен лук
1 стрък чесън
1 бр. морков
1 бр. зелена чушка
100 мл доматен сок
1 връзка магданоз
3 с.л. олио

Каймата се омесва с подправките и се правят малки кюфтенца, които се изпържват в олиото. Изваждат се и в същата мазнина се задушават последователно лукът, чесъна, морковът, чушката и картофите. Подправят се с червен пипер и сол. Налива се 800 мл топла вода. След като кипне се прибавят кюфтетата и доматеният сок. Вари се до готовност на продуктите. Поднася се поръсена с магданоз.

1 2 3 4 5 6
7
8 9
с кайма
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft