Постни ястия с картофи

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Картофи, задушени със зеленчуци
160224

Картофи, задушени със зеленчуци

Продукти за 4 порции: 7-8 картофа, 3 глави лук, 3 с.л. олио, 3 пиперки, 4 домата, 1 с.л. ситно нарязан магданоз, черен пипер, сол.

Нaчин на приготвяне: Нарязваме лука на тънки филийки, картофите - на едри парчета, чушките - на тънки ивички, а доматите разрязваме на четири. Загряваме олиото в отворена тенджера под налягане и запържваме лука и картофите. Наливаме 4-5 с.л. вода, посоляваме и поръсваме с черен пипер. Прибавяме пиперките и доматите. Затваряме тенджерата и я слагаме на силен огън. Щом започне да съска, намаляме огъня и варим 15 мин. Готовото ястие поръсваме със ситно нарязания магданоз.

1 2
3
4 5 6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft