 
                
            
	За топинга:
	1 с.л. пшеничено брашно
	1 с.л. кафява захар
	1/4 ч.л. канела
	1/4 чаша неподсладен кокос (кокосови стърготини)
	1/2 с.л. кокосово масло, размекнато
	За кекса:
	1/2 ч.чаша брашно
	1/2 ч.чаша пълнозърнесто брашно
	1 ч.л. бакпулвер
	1/8 ч.л. сол
	1/4 ч.л. канела
	1/4 чаша кокосово мляко
	1/4 чаша бадемово мляко
	1/2 ч.л. лимонов сок
	1 с.л. кокосово масло, разтопено
	3/4 ч.л. смляно ленено семе
	2 с.л. + 2 ч.л. (40 мл) нектар от агаве (или захарен сироп)
	малко повече от 1/2 чаша малини
	 
	За топинга: Смесете първите 4 съставки за топинга. Добавете кокосовото масло и го смесете добре със сухите съставки с помощта на вилица, докато всичко се овлажни от маслото. Заделете настрана.
	Загрейте фурната на 175 градуса и пригответе форма за кейк, като я намаслите добре или я покриете с хартия за печене.
	За кекса: Смесете сухите съставки (първите 5 продукта) в голяма купа. Смесете останалите продукти (освен малините) в отделна купа, докато образуват гладка смес.
	Добавете мокрите съставки към сухите и разбъркайте добре, докато сухите съставки се поемат напълно. След това внимателно добавете и малините.
	Изсипете тестото в приготвената форма, като я напълните приблизително до половината (ако използвате форма с диаметър 20 см. Отгоре поръсете топинга равномерно и го притиснете внимателно, за да полепне по повърхността на тестото.
	Печете 35-40 минути, като проверите готовността със суха клечица. Оставете готовия кейк да истине на кухненска решетка напълно, преди да го разрежете на квадрати.
	 


 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








