23 Август 2012
                
                225645
            
                                                                        Преди да пристъпите към термичната обработка на ориза
                                                                                                Какво трябва да е съотношението между вода и ориз
                                                                                                Не разбърквайте ориза постоянно
                                                                                                Ако задушавате ориз в тенджера
                                                                                                
                            Когато оризът заври задължително намалете котлона
                                                                                                Никога не прецеждайте водата, в която сте накиснали ориза
                                                                                                Кой ориз е подходящ за приготвяне на китайско ястие
                                                                                                Кои са най-подходящите подправки за ориз
                                                            
                Когато оризът заври задължително намалете котлона
Когато оризът заври задължително намалете котлона и оставете да къкри до пълна готовност.
	В края на процеса пробвайте ориза дали е сготвен. Водата, която сте поставили в началото трябва да е абсорбирана, иначе оризът ще остане суров. Ако това е така, оставете за още няколко минути на огъня.
	 
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            







