Някои хитринки за дамите, които обичат да готвят с ориз

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Никога не прецеждайте водата, в която сте накиснали ориза
221905

Никога не прецеждайте водата, в която сте накиснали ориза

Бонус съвет за предвидливите домакини – накисването на кафявия ориз за през нощта и на белия за около 30 минути – един час, скъсява значително времето за приготвяне. Накиснете в нужното количество вода, която след това използвайте и за термичната обработка. Никога не прецеждайте водата, в която сте накиснали ориза, тъй като всички хранителни вещества ще изтекат в мивката вместо да се запазят.

1 2 3 4 5
6
7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft