 
                
            • 200 грама брашно
• 230 грама черен шоколад
• 100 грама масло
• 130 грама захар
• 3 яйца
• 2 с.л. ванилов екстракт • ½ с.л. бакпулвер • ¼ с.л. сол • пудра захар за декорация
 
За тестото:
Поставете шоколада и маслото в малка купа и ги загрейте в микровълновата до стопяването на маслото. След това разбъркайте сместа, за да се разтопи шоколадът. Сместа трябва да бъде гладка.
В друга купа смесете захарта, яйцата и ванилията. Смесете шоколадовата смес с бакпулвера, солта и брашното. Оставете тестото да почине за 2 до 3 часа. Тестото трябва да се втвърди.
Загрейте фурната предварително на 180 градуса. Сложете хартия за печене в тавата.
За оформяне на бисквитите
Изсипете пудра захар в малка купа. С помощта на чаена лъжичка или само с пръсти оформете малки топки от тестото. След това оваляйте топките в пудра захар.  Поставете сладките върху тавата и печете между 10 и 12 минути. След това оставете бисквитите да се охладят.
 


 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








