Тибетската гъба- универсално лекарство

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Здравни съвети
Колко вида тибетска гъба има
371301

Колко вида тибетска гъба има

Тибетската гъба може да ферментира във вода или в мляко и съответно може да говорим за два вида гъба – млечна и водна. Водните кефирни зърна приличат на прозрачни кристали, а млечните са бели. Разтворът, необходим за ферментирането на водна тибетска гъба, съдържа вода, захар, лимонов сок и изсушен плод. За разлика от млечната тибетска гъба обаче, на водната са й необходими 2-3 дни, за добра ферментация. 

1
2
3 4 5 6 7 8
Здравни съвети
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft