Конфитюр от тиква
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            10637
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Измитата и нарязана тиква се държи във варно мляко около 2 часа.
Кипва се захарта с равно количество вода. След като ври 20 мин. се пускат измитите от варното мляко парчета тиква. Добавяме и канелата.
Конфитюрът ври докато сиропът се сгъсти като за сладко.
Изстудява се набързо.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








