Какво да сготвя набързо за цялата работна седмица

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Крем супа с чеснови крутони-Четвъртък
1157035

Крем супа с чеснови крутони-Четвъртък

За супата:
1 бр. морков
350 г тиквички
350 г сварени и намачкани картофи (или готово картофено пюре)
1 ч.ч. прясно мляко
100 г топено сирене
50 г масло
сол (или подправка за супа)
копър
1-2 скилидки счукан чесън (или чесън на прах)
За крутоните:
 2-3 филии хляб
3-4 с.л. зехтин
 сол, чесън на прах

Морковите и тиквичките се настъргват и се сваряват в подсолена вода, добавя се маслото. Супата се пасира, добавят се топеното сирене и млякото и чесъна. След като се разтопи напълно сиренето, се добавят картофите (или картофеното пюре). Зехтинът солта и чесъна на прах се смесват и с тях се намазват филиите хляб, нарязват се на кубчета и се пекат до готовност. Супата се сервира поръсена с крутоните и подправена в копър.

1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Бърза кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft