Кюфтенца от риба с млечен сос
    
    
     
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            19642
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Рибата (1/2 кг) се пуска през месомелачката. Едното яйце се сварява, обелва и настъргва. Хлябът (1 филия) се наронва на трохи. Всичко това се смесва със суровото яйце, галетата (2 с.л.) и подправките. Омесва се “кайма”. От нея се оформят кюфтета, които се овалват в брашно и се изпържват в горещото олио (3 с.л.). Поднасят се топли с подлучено кисело мляко (200 г) с копър (3 стръка).
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








