Лате трио
    
    
    
    Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	145 мл. прясно мляко
	1 чаша еспресо кафе
	за украсата: 
	какао
	сметана
	шоколадови пръчици
120 мл от млякото се подгряват с приставката за капучино на кафе машина, за да се получи пяна. В отделна чаша първо се сипват 25-те мл студено мляко и към тях бавно и внимателно се добавя на тънка струя стопленото с пяна мляко. Непосредствено след това, отново на много тънка струя и бавно се изсипва еспресото, така пяната от млякото минава отгоре и се получават трицветно кафе. По желание, може да се украси със сметана, какао и шоколадови пръчици.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                
                                
                            
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








