Лека магданозена супа
    
    
    
                
            
                12 Март 2012
            
            
            13726
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	2 връзки магданоз
	60 г масло
	30 г препечено брашно
	1 яйце
	120 г твърд хляб
	лимонов сок
	черен пипер
	сол
	Сгорещяваме маслото, прибавяме препеченото брашно и
	разреждаме с гореща вода. Щом заври водата, прибавяме ситно нарязания магданоз и сол на вкус. Варим супата 10 минути. Подправяме с лимоновия сок, разбитото яйце и черния пипер. Поднасяме я с изпържените в мазнината
	кубчета от твърд хляб.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








