Лесен сливов пай
    
    
    
                
            
                12 Март 2012
            
            
            37974
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	Разбиваме яйцата със захарта и прибяваме 1/2 чаша разтопено масло или олио, 3/4 чаша хладно прясно мляко, 2 ванилии, 2 чаши брашно, пресети с пакетче бакпулвер. Разбиваме хубаво сместа и я изсипваме в малка тавичка, намазана с масло и поръсена с брашно.
	Отгоре нареждаме сливите, почистени от костилките и разполовени, с отвора нагоре.
	Опичаме сладкиша в предварително загрята фурна, а като изстине, го нарязваме и поръсваме с пудра захар. 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








