Лесна рецепта за меки, сочни и много сладки толумбички

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Лесна рецепта за меки, сочни и много сладки толумбички
Лесна рецепта за меки, сочни и много сладки толумбички
568354
Лесна рецепта за меки, сочни и много сладки толумбички
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Продукти:

500 мл. вода
1/2 пакетче масло
6 яйца
250 гр.

брашно
щипка сол

За сиропа:

500 гр. захар
2 ч.ч. вода
1 ванилия
сок от един лимон
1 ч.ч. олио за пържене

Начин на приготвяне:

Водата завира и в нея се слагат солта и маслото. Брашното се прибавя постепенно, бърка се с дървена лъжица, да стане гладко тесто и сместа да се отлепва от съда. Сваля се от котлона, изстива малко и се слагат едно по едно яйцата. Бъркането продължава, за да стане гладка хомогенна смес.

С шприц шприцоваме и пържим в горещо олио, без да ги набождаме с вилица. Изваждаме толумбичките с решетъчна лъжица. Готовите толумбички заливаме със студен сироп.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft